Blog

Torrevieja és Orihuela

2023-04-28
Torrevieja és Orihuela a Costa Blanca-n, a spanyol tengerpart azon részén található, amely Alicante tartományhoz tartozik.

 

 

Torrevieja és Orihuela a Costa Blanca-n, a spanyol tengerpart azon részén található, amely Alicante tartományhoz tartozik. Ez a part 200 kilométer hosszú, és csodálatos strandokat és gyönyörű helyeket kínál. Vize meleg és átlátszó, pálmaligetekkel és természeti parkokkal rendelkezik, amelyeket valóban érdemes meglátogatni. A "Costa Blanca" elnevezést azért kapta, mert a Földközi-tenger intenzív kékjével ellentétben a nagy fehér felületek kiemelkednek, legyen szó strandokról, világos sziklás magaslatokról vagy falvakról fehérre meszelt házakkal. Ezen a parton finom aranyszínű homokos strandok váltakoznak apró kavicsokból, kavicsokból vagy sziklákból álló öblökkel.

Ezeknek a városoknak az éghajlata nagyon kellemes, évente több mint 300 napsütéses napot kínál, az éves átlaghőmérséklet pedig 17°C. Torrevieja látványos tájakat kínál. Ez a tengerparti település a Földközi-tenger partján, a La Mata és Torrevieja lagúnái mellett található, magas festői és ökológiai értékű területen. Összesen 14 km. tengerpart, sok stranddal és öblökkel.

Eladó ingatlana van,
vagy épp ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése