Blog

Cala Mosca

2023-04-03
Cala Mosca

 

A Cala Mosca egy kis strand Orihuela Costa községben, Costa Blanca déli részén, Alicante tartományban, Spanyolországban. Campoamor és Playa Flamenca strandjai között található, és tiszta vizéről és természeti szépségéről ismert. A Cala Mosca egy félreeső és csendes strand, fenyvesekkel és sziklás sziklákkal körülvéve, és népszerű hely úszásra, sznorkelezésre és napozásra. Korlátozott létesítményekkel rendelkezik, csak egy kis strandbárral rendelkezik, így ideális azok számára, akik nyugodtabb és természetesebb strandélményre vágynak.

 

 

Mivel Cala Mosca részben védett terület, nincs közvetlenül a tengerparton eladó ingatlan.
De egy részén most kezdődik egy hatalmas, vagy 2000 apartmant felölető fejlesztés, mely cca 10 évig fog tartani.
A környező területeken azonban számos eladó ingatlan található, köztük apartmanok, sorházak és villák, amelyek árai helytől, mérettől és egyéb tényezőktől függően változnak. Az Idealista spanyol ingatlanportál adatai szerint 2021 szeptemberében az Orihuela Costa-i ingatlanok átlagos négyzetméterára körülbelül 1413 euró volt.

 

Az árak azonban az adott helytől és az ingatlan típusától függően változhatnak. Például egy két hálószobás apartman a környéken körülbelül 130 000 euróba kerülhet, míg egy különálló villa saját medencével és tengerre néző kilátással több százezer euróba kerülhet.

Összességében Orihuela Costa számos ingatlant kínál, amelyek megfelelnek a különböző költségvetéseknek és preferenciáknak, gyönyörű strandjai és természeti tájai pedig vonzó lehetőséget kínálnak azok számára, akik Costa Blancán szeretnének ingatlant vásárolni.

Eladó ingatlana van,
vagy épp ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése