Blog

Villamartin

2023-04-03
Villamartin

Villamartin egy lakónegyed Costa Blanca déli partján, Alicante tartományban, Spanyolországban. A tengerparttól körülbelül 5 kilométerre a szárazföld belsejében található, és golfpályáiról, bevásárlóközpontjairól és nyüzsgő hangulatáról ismert.

 



Villamartin a turisták és a külföldiek kedvelt úti célja, különösen az Egyesült Királyságból és Észak-Európából, meleg éghajlatának, kiváló felszereltségének, valamint a közeli tengerparti városok strandjainak és látnivalóinak közelsége miatt. A környéken számos eladó ingatlan található, köztük lakások, sorházak és villák, amelyek árai a helytől, mérettől és egyéb tényezőktől függően változnak.

Az Idealista spanyol ingatlanportál adatai szerint 2021 szeptemberében egy villamartini ingatlan átlagos négyzetméterára körülbelül 1316 euró. Az árak azonban az adott helytől és az ingatlan típusától függően változhatnak. Például egy két hálószobás apartman a környéken körülbelül 130 000 euróba kerülhet, míg egy különálló villa saját medencével és kilátással a golfpályára több százezer, milió euróba kerülhet.

 


Összességében a Villamartin számos ingatlant kínál, amelyek megfelelnek a különböző költségvetéseknek és életstílusoknak, és a golfpályákhoz, bevásárlóközpontokhoz és egyéb szolgáltatásokhoz közeli elhelyezkedése vonzó választási lehetőséget kínál azok számára, akik Spanyolországban szeretnének ingatlant vásárolni.

Eladó ingatlana van,
vagy épp ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése