Blog

Santa Pola

2023-04-28
Nyolc kilométer választja el Santa Polát Arenales del Sol-tól. Mint a Costa Blanca összes városának, itt is nagyon jó az idő, mediterrán éghajlattal, enyhe telekkel és forró nyarakkal.

 

Mindkettő tengerparti terület nagy, tiszta strandokkal. De Santa Pola sokkal több, mint a tenger. Ez egy gyönyörű turisztikai és halászati ​​település Alicante déli részén, ahol a természeti terek, a strandok, a táj és a gasztronómia találkozik, hogy biztonságos nyaralást kínáljon Önnek. Legfontosabb látnivalói a történelmi emlékek, a kikötő, a sós síkság és a kék zászlós strandok, a környezeti minőség szimbóluma, amelyet az Európai Környezeti Nevelésért Alapítvány díjazott.

 

Fizikai keretben három alapvető elemből áll: a Sierra de Santa Pola, a változatos morfológiájú tengerparti sáv az alacsony sziklától a homokos strandokig, áthalad a fosszilis zátonyon és a lagúnán, ahol a Salinas de Santa Pola. magas ökológiai és faunaértékű természeti parkká nyilvánították. A Villa de Santa Pola az is jellemző, hogy ideális hely a sportoláshoz.

 

Bármilyen szabadidős lehetőség megvalósítható ebben a városban, ahol az éghajlat, a táj, a gasztronómia és a kultúra rendkívül serkentő érzékszervi élményt nyújt a sport szerelmeseinek. Ami a település látnivalóit illeti, azt javasoljuk, hogy sétáljon végig az összes strandon, a Santa Pola halászkikötőn keresztül, menjen egy kis hajókirándulásra Tabarca szigetére, látogassa meg a fokot, a várat. , amely a 16. századi reneszánsz katonai építészet mintája, a San Antonio de Padua templom, az Escaletes-torony és az El Molino de la Calera.

Eladó ingatlana van,
vagy épp ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése