Nézzen körbe

Nézzen körbe

Nézzen körbe

 

Torrevieja - Orihuela Costa képei

 

 

A kék zászló strandjai Orihuela Costa-n

Orihuela Costa gyönyörű strandjai a népszerű tengerparti üdülőhelytől, Punta Prima-tól a tekintélyes Campoamor területéig terjednek. Az egész területet egy festői part menti ösvény köti össze, amely csodálatos kilátást nyújt, miközben rejtett és/vagy  magányos öblökön, fenyveserdők által borított homokdűnéken és nagy  szikla tetején halad keresztül. Az Orihuela Costa strandjait  a közelmúltban elismerték a legtöbb kék zászló díjú strandoknak Alicante megyében.

 Így  Orihuela Costa és a környező területek rendkívül keresettek az üdülők és a spanyolországi ingatlanvásárlok  körében. A strandoktól sétatávolságra számos kényelmi szolgáltatás, üzlet, bár, étterem és kereskedelmi központ található. A strand és a kikötő területén a vízi sportok széles skáláját kínálják, és sportközpontok és világszínvonalú golfpályák találhatók 10 perc autóútra a parttól.

 



A Punta Prima strandjai a homokos és a sziklás öblök szép keverékét kínálja a látogatók számára, amelyek a snorkelerek  kedvencei. A parti ösvény ezen részén sétálva eljuthatsz egy rendkívül népszerű tengerparti bárhoz, melynek helyes neve: Sunrise . Jó zenével, hideg sörrel és kilátással várják el a nyaralókat. A Punta Prima Torrevieja külterületével határos, és a tengerparti út egészen a város központjáig folytatódik, ahol 3 strand közül választhat, egy kellemes sétány és szép kikötő található. A Punta Prima strand közelében, számos népszerű étterem található, valamint Señorio de Punta Prima és Rocio del Mar forgalmas lakóparkjait is megtalálhatja.

Az ösvény mentén délre haladva a egy kis  séta az Orihuela Costa legforgalmasabb tengerparti településéhez, a Playa Flamenca-hoz vezet. Két fő strand található aranyszínű homokkal és nagyszerű lehetőségekkel,  tengerparti strand bárokkal , amelyek különféle italokat, koktélokat, pizzákat, harapnivalókat és fagylaltot kínálnak. Rengeteg a vízisport lehetőség , és vannak nádfedeles napernyők és napozóágyak, strandröplabda, kötélmászókeretek, zuhanyzók és WC-k.

A szép La Zenia strand hasonló kiépítést  élvez, és csak egy rövid sétával eljuthat a híres La Zenia Boulevardhoz, az Alicante tartomány legnagyobb bevásárlóközpontjához. A Boulevard-ban több mint 150 üzlet, butik, kávézó, bár és vendéglő található, amelyek közül sok fantasztikus kilátással rendelkezik a tengerre  Vannak elvihető ételek, például Burger King, churros és gofri büffék , ízletes sushi bár és édességek. Kiváló felnőtt szórakozással, izgalmas gyerek túrákkal és vízi szökőkutakkal a Boulevard mozgalmas  napot tesz lehetővé.

Rövid autóútra a szuper Bouelvard-tól a Villamartin Plaza, ahol további nagyszerű bárokat, éttermeket és éjszakai életet találhat.
 

 

Costa Blanca strandjai

 

 

Costa Blanca 100 kastélya

 

 

Golf

 

 

Hegyek és öblök (térkép)

 

 

Bonavida Spanyol Ingatlanok

    C/ San Pascual 192
    +36 70 264-7189
    info@bonavida.hu

Eladó ingatlana van,
vagy épp ingatlant keres?

Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Nyaraló
Társasház
Sorház
Családi ház