Nézzen körbe

Nézzen körbe

Nézzen körbe

 

Torrevieja - Orihuela Costa képei

 

 

A kék zászló strandjai Orihuela Costa-n

Orihuela Costa gyönyörű strandjai a népszerű tengerparti üdülőhelytől, Punta Prima-tól a tekintélyes Campoamor területéig terjednek. Az egész területet egy festői part menti ösvény köti össze, amely csodálatos kilátást nyújt, miközben rejtett és/vagy  magányos öblökön, fenyveserdők által borított homokdűnéken és nagy  szikla tetején halad keresztül. Az Orihuela Costa strandjait  a közelmúltban elismerték a legtöbb kék zászló díjú strandoknak Alicante megyében.

 Így  Orihuela Costa és a környező területek rendkívül keresettek az üdülők és a spanyolországi ingatlanvásárlok  körében. A strandoktól sétatávolságra számos kényelmi szolgáltatás, üzlet, bár, étterem és kereskedelmi központ található. A strand és a kikötő területén a vízi sportok széles skáláját kínálják, és sportközpontok és világszínvonalú golfpályák találhatók 10 perc autóútra a parttól.

 A Punta Prima strandjai a homokos és a sziklás öblök szép keverékét kínálja a látogatók számára, amelyek a snorkelerek  kedvencei. A parti ösvény ezen részén sétálva eljuthatsz egy rendkívül népszerű tengerparti bárhoz, melynek helyes neve: Sunrise . Jó zenével, hideg sörrel és kilátással várják el a nyaralókat. A Punta Prima Torrevieja külterületével határos, és a tengerparti út egészen a város központjáig folytatódik, ahol 3 strand közül választhat, egy kellemes sétány és szép kikötő található. A Punta Prima strand közelében, számos népszerű étterem található, valamint Señorio de Punta Prima és Rocio del Mar forgalmas lakóparkjait is megtalálhatja.

Az ösvény mentén délre haladva a egy kis  séta az Orihuela Costa legforgalmasabb tengerparti településéhez, a Playa Flamenca-hoz vezet. Két fő strand található aranyszínű homokkal és nagyszerű lehetőségekkel,  tengerparti strand bárokkal , amelyek különféle italokat, koktélokat, pizzákat, harapnivalókat és fagylaltot kínálnak. Rengeteg a vízisport lehetőség , és vannak nádfedeles napernyők és napozóágyak, strandröplabda, kötélmászókeretek, zuhanyzók és WC-k.

A szép La Zenia strand hasonló kiépítést  élvez, és csak egy rövid sétával eljuthat a híres La Zenia Boulevardhoz, az Alicante tartomány legnagyobb bevásárlóközpontjához. A Boulevard-ban több mint 150 üzlet, butik, kávézó, bár és vendéglő található, amelyek közül sok fantasztikus kilátással rendelkezik a tengerre  Vannak elvihető ételek, például Burger King, churros és gofri büffék , ízletes sushi bár és édességek. Kiváló felnőtt szórakozással, izgalmas gyerek túrákkal és vízi szökőkutakkal a Boulevard mozgalmas  napot tesz lehetővé.

Rövid autóútra a szuper Bouelvard-tól a Villamartin Plaza, ahol további nagyszerű bárokat, éttermeket és éjszakai életet találhat.
 

 

Costa Blanca strandjai

 

 

Costa Blanca 100 kastélya

 

 

Golf

 

 

Hegyek és öblök (térkép)

 

 

Bonavida Spanyol Ingatlanok

    C/ San Pascual 297
    +36 70 264-7189
    info@bonavida.hu

Haben Sie eine Immobilie zum Verkauf oder suchen Sie gerade eine?
Geben Sie Ihre Daten ein und wir helfen Ihnen!

Nachricht senden
Ferienhaus
Mehrfamilienhaus
Familienhaus
Stadthaus
Residenz
Anwesen
Villa, Schloss, Herrenhaus