404  

A keresett oldal nem található.
 • kenburns2
  Bonavida Eladó Spanyol Ingatlanok. Bonavida Nyaralás.
  Értékesítés, Bérbeadás, Hasznositás, Ingatlan befektetés, Letelepedési információk.
  Figyelem! Csak spanyol (Costa Blanca,Costa Calida, Mallorca) ingatlanokat kínálunk!
 • kenburns2
  Új és másodkezes ingatlanok már 45.000 EUR-tól
  Teljes ügyintézés a megtekintéstől a kulcsátadásig
  Igény esetén bérbe adjuk az ingatlant, igy befektetés egyben.
 • kenburns2
  Benidorm - Alicante - Santa Pola - Torrevieja - Orihulea Costa - Mar Menor
  Ahol mindig süt a nap és egyben Európa legegészségesebb klímája van.
  Ki- vagy letelepedési ügyintézés teljes körűen. Cégalapítás, ügyvéd, adótanácsadó.

  Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2

Bonavida Eladó Spanyol Ingatlanok

Bonavida Eladó Spanyol Ingatlanok (Costa Blanca, Costa Calida)Bemutatkozás

 


Telefonszám: 0670-264-71-89  (magyar) 

Spanyol szám : +34-630-38-94-85

 

Bonavida Spanyol Ingatlanok  2004 óta lát el ingatlan információs, tanácsadói és egyéb kapcsolódó  tevékenységet Spanyolországban, pontosítva, a Costa Blanca cca. 150 km.-es tengerpartján. (Már kiegészült a Costa Calida (Murcia tartomány) Mar Menor-i (tengertó) és tengerparti területeivel is

 

Ingatlan értékesités, vétel, bérbeadás, bérbe vétel, ingatlan hasznosítás és kezelések kapcsán konzulensi tevékenység (Új és másodkezes ingatlanok esetén is), Ki- és letelepedési tanácsadás. (Jogásszal, adótanácsadóval, közjegyzővel)

 

Tízenöt éve otthon vagyunk a terepen. Nem csak az épitkezéseket követjük figyelemmel, hanem minden az infrastrukturát és a helyi életmódot érintő változást is, tehát több és más vagyunk, mint egy sima ingtalanügynökség. Tudunk választ adni az ingatlanügyeken túl mutató kérdésekre, mint kitelepülés, adó- és vállalkozási jogszabályok vagy mi a teendő egy lejárt gépjármű forgalmival.

 

Keresse munkatársainkat bizalommal.

 

Legfrisebb (napi) információkat a Facebook oldalunkon talál.

  Kiemelt ajánlatok

Blog

Árak, trendek

2023-03-12
Az új épitésü ingatlanok értéknövekedése Míg a másodkezes ingatlanok ára kevésbé, az új építésű lakások vételára látványosan emelkedhet idén, várhatóan akár 8 - 9% -kal is. Ennek ma már sok jele van. "Egyáltalán nem gondoljuk, hogy a jelenleg és a közeljövőben elkészült lakásoknál bármilyen probléma adódhatna, és az építés alatt állók több mint 90%-a 2023-ra, 30%-a pedig 2024-re elkelt" - mondta Daniel Cuervo, az APCEspaña (Spanyol épitési vállalkozások szövetsége) főtitkára tavaly év végén. Tulajdonképpen a 2023-ban átadandó, új építésű otthonok már 2022-ben értékesítésre kerültek Spanyolországban, ami beszűkíti a kínálatot és árfelhajtóerőt jelent.

Costa Blanca

2023-03-12
Costa Blanca Bemutatkozó videó

Új procect La Mata-n

2023-03-04
Új project La Mata-n. A földszinten kereskedelmi egységek

Új épitési projectek a Costa Blanca-n

2023-02-27
Új épitési projectek a Costa Blanca-n, melyeket a Bonavida követ

Új épitési projectek a Torrevieja-ban

2023-02-27
Új épitési projectek a Torrevieja-ban, melyeket a Bonavida követ

Jön: Valonai Resort (Torrevieja)

2023-02-26
220 db. 2 és 3 hálószobás apartmanház alig 50 m-re a tengerparttól Bonavida Info

Kikötőfejlesztés Torreviejában

2023-02-25
Torrevieja modernizálja és szabadidőközponttá fejleszti a kikötőjét, felújítja a halászterületet és összeköti az új tengerparti létesítményeket a várossal. A jelentős, 40.800 nm területen zajló fejlesztés a régi kikötő területét egy nyilvános kereskedelmi és szabadidős térként képzeli el. Az arculatában és funkciójában is megújult komplexumot egy magasított, attraktív sétány köti össze a várossal, melyről lenyűgöző panoráma tárul a tengerre és a település esti fényeire. A közel 18.000 nm alapterületű, új szabadidőközpont hat különálló, kétszintes épületből fog állni, valamint egy 600 gépjármű számára kialakított, föld alatti parkoló segíti majd a partszakaszon való tartózkodást. A sétány, kilátópontok, éttermek, üzletek, mozi, rendezvénytermek és bowling pálya st. változatos szórakozást fog nyújtani a tengerparton és a belső létesítményekben. A 19 millió eurós beruházás keretében felújítják a kikötő és a rakpart épületeinek a homlokzatát és egy teljesen új utat építenek a meglévő helyett a forgalommentes sétány megvalósíthatósága érdekében. A kiterjedt sétálóövezet otthont adhat majd olyan hagyományos városi eseményeknek is, mint például karnevál vagy az ünnepi vásár és szabadtéri koncertek, kiállítások helyszíneként fog működni. Hajómúzeumok várják majd a látogatókat a rakparton és kerékpárút egészíti ki a gyalogos forgalmat az alternatív mobilitás lehetőségét nyújtva. A halpiac modernizálásával fog befejeződni a nagyszabású projekt. A létesítmény saját használatában lesz a 1800 nm alapterületű, egyszintes épület továbbá egy 7200 nm nagyságú sétány, mely összekapcsolódik a Levante hullámtörő fölötti, magasított, panorámás gyalogúttal.

Bonavida Nyilt Napok Berlinben is!

2023-02-24
A Bonavida a megszokott Budapest NYILT NAPK konzultációk mintájára ezúttal Berlinben tart tájékoztató előadást és konzultációt


Eladó ingatlana van,
vagy épp ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése