Eladó Nyaraló,

#206000338

Eladó Nyaraló

102 900 €
( 40 570 382 Ft )

Torrevieja Centro
Alapterület:
82 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
Kiváló
Építési mód:
Csúsztatott zsalus vasbeton
Belvárosi strand melleti
Jól kiadható!
Nagyon kedvező ár

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Van
Klímás hűtés-fűtés
Utcára
Részben bútorozott
Összkomfort
Optikai

Fedezze fel ezt a tágas és világos apartmant Torrevieja szívében, amely ideális a tenger melletti élet élvezetéhez. 91 m² összterületével három kényelmes kétágyas hálószobával rendelkezik, amelyek elegendő helyet biztosítanak az egész család vagy a látogatók számára. Mindössze 750 méterre van a Paseo Marítimotól és gyönyörű strandjaitól, amikor csak akarja, élvezheti a napot és a hullámokat.

 

Ez a hangulatos otthon teljes fürdőszobával, használatra kész felszerelt konyhával és belső famunkákkal rendelkezik, amelyek melegséget hoznak a terekbe. Az ingatlan kitűnik keleti tájolásával, amely egész nap természetes fényt biztosít; A szobából elérhető egy privát terasz is, ahol pihenhet, miközben élvezi a friss mediterrán levegőt.

 

Az épület számos kényelmi szolgáltatást kínál, például liftet, beépített szekrényeket és még légkondicionálót is. Jó közérzetét egy gyönyörű közösségi medence egészíti ki, amely tökéletes a felejthetetlen pillanatok megosztására a spanyol nap alatt. Mindezt anélkül, hogy megfeledkeznénk a további kényelemről: a garázs is benne van! Az elhelyezkedés verhetetlen, zöld parkok veszik körül, amelyek ideálisak sétáláshoz és szabadtéri sportokhoz, valamint a közeli szupermarketek és egyéb alapvető szolgáltatások (iskolák) mellett. Ez határozottan itt a lehetőség…

Ne várjon tovább!

 

Érdeklősni: 0570-264-7189 Bonavda

Bonavida
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Nyaraló
Sorház