Blog

Bemutató látogatások

2024-03-20

 

 

Az ingatlanvásárlás nagy döntés, igy a a Costa Blanca-n is, ahol a a helyi információk és tanácsok elengedhetetlenek. Ezért a Bonavida személyre szabott helyi felmérő utazásokat kínálunk ügyfeleinknek.

Ez az utazás lehetővé teszi, hogy első kézből láthassák az Ön preferenciáinak és költségvetésének legmegfelelőbb ingatlanokat. Ráadásul segítünk Önnek minden lépésben a vásárlási folyamat során, hogy biztosítsuk az Ön nyugalmát, biz7onságát és elégedettségét.

Az felmérő utazásaink rendkívül népszerűek, mivel ügyfeleink elégedettek a szolgáltatásainkkal és az új otthonukkal, nyralójukkal, befektetésükkel Spanyolországban.

Egy példa erre azok közül néhány ügyfelünk, akikkel legutóbb Budapesten találkoztunk a Bonavida Nyilt Napokon. Személyre szabott utazásokat szerveztünk velük, és néhány nappal ezelőtt segítettünk nekik Alicante repülőterén.

Megmutattuk nekik azt a területet, ahol élni szerettek volna, és bemutattuk nekik az ingatlanokat, amelyek megfeleltek a kívánságaiknak.
Örömmel jelenthetem, hogy álomotthonukat Villamartin-ban találták meg.

Más ügyfeleink is elégedetten költöztek új otthonukba/nyaralójukba, és mi ismételten lehetőséget kínálunk Önnek, hogy csatlakozzon hozzájuk.

Ha érdekli a lehetőség, tekintse meg weboldalunkat, és lépjen velünk kapcsolatba még ma!

info@bonavida.hu

Haben Sie eine Immobilie zum Verkauf oder suchen Sie gerade eine?
Geben Sie Ihre Daten ein und wir helfen Ihnen!

Nachricht senden