Blog

Torrevieja

2023-04-03
Torrevieja

egy város és tengerparti üdülőhely Spanyolország délkeleti partján, Alicante tartományban, a valenciai közösségen belül. Körülbelül 50 km-re délre fekszik Alicantétól, és homokos strandjairól, természetes sóstavairól és nyüzsgő hangulatáról ismert.

Az elmúlt években Torrevieja a turisták és a külföldről érkezők kedvelt célpontjává vált, különösen az Egyesült Királyságból, meleg éghajlatának, megfizethető megélhetési költségeinek és kiváló felszereltségének köszönhetően. A városban számos eladó ingatlan található, köztük apartmanok, sorházak és villák, amelyek árai a helytől, mérettől és egyéb tényezőktől függően változnak.

 

Az Idealista spanyol ingatlanportál adatai szerint 2021 szeptemberében egy torreviejai ingatlan átlagos négyzetméterára körülbelül 1215 euró volt. Az árak azonban az adott helytől és az ingatlan típusától függően változhatnak. Például egy két hálószobás lakás a belvárosban körülbelül 100 000 euróba kerülhet, míg egy különálló villa saját medencével több százezer euróba kerülhet.

 

Összességében Torrevieja számos ingatlant kínál, amelyek megfelelnek a különböző költségvetéseknek és életstílusoknak, és tengerparti fekvése és meleg éghajlata vonzó lehetőséget kínál azok számára, akik Spanyolországban szeretnének ingatlant vásárolni.

Haben Sie eine Immobilie zum Verkauf oder suchen Sie gerade eine?
Geben Sie Ihre Daten ein und wir helfen Ihnen!

Nachricht senden