Blog

San Miguel de Salinas

2023-04-03
San Miguel de Salinas

San Miguel de Salinas város Spanyolországban, Alicante tartományban, Costa Blanca déli partján. A parttól körülbelül 10 kilométerre a szárazföld belsejében található, és lenyűgöző természeti tájairól és a környező vidékre nyíló festői kilátásáról ismert.

San Miguel de Salinas népszerű úti cél azok számára, akik csendesebb, vidéki életmódot keresnek, miközben könnyen elérhetők a közeli tengerparti városok és strandok kényelmi és látnivalói. A városban számos eladó ingatlan található, köztük apartmanok, sorházak és villák, amelyek árai a helytől, a mérettől és egyéb tényezőktől függően változnak.

 

Az Idealista spanyol ingatlanportál adatai szerint 2021 szeptemberében az átlagos négyzetméterár San Miguel de Salinasban körülbelül 1184 euró. Az árak azonban az adott helytől és az ingatlan típusától függően változhatnak. Például egy két hálószobás lakás a belvárosban körülbelül 80 000 euróba kerülhet, míg egy különálló villa saját medencével és nagy telekkel több százezer euróba kerülhet.

Összességében San Miguel de Salinas nyugodt és festői helyet kínál azok számára, akik vidéki életmódot keresnek Spanyolországban, számos ingatlannal, amelyek megfelelnek a különböző költségvetéseknek és preferenciáknak.

Haben Sie eine Immobilie zum Verkauf oder suchen Sie gerade eine?
Geben Sie Ihre Daten ein und wir helfen Ihnen!

Nachricht senden