Blog

Santa Pola

2023-04-03
Santa Pola

Santa Pola egy tengerparti város Spanyolország délkeleti partján, a valenciai közösséghez tartozó Alicante tartományban. Körülbelül 20 kilométerre délre fekszik Alicantétől, és homokos strandjairól, halászkikötőjéről és történelmi kastélyáról ismert.

Santa Pola meleg éghajlatának, homokos strandjainak és kiváló tenger gyümölcseinek köszönhetően a turisták és a kivándorlók kedvelt úti célja, különösen Észak-Európából. A városban számos eladó ingatlan található, köztük apartmanok, sorházak és villák, amelyek árai a helytől, a mérettől és egyéb tényezőktől függően változnak.

 

Az Idealista spanyol ingatlanportál adatai szerint 2021 szeptemberében Santa Polában egy ingatlan átlagos négyzetméterára körülbelül 1674 euró. Az árak azonban az adott helytől és az ingatlan típusától függően változhatnak. Például egy két hálószobás lakás a városközpontban körülbelül 120 000 euróba kerülhet, míg egy különálló villa saját medencével és tengerre néző kilátással több százezer euróba kerülhet.

Összességében Santa Pola számos ingatlant kínál, amelyek megfelelnek a különböző költségvetéseknek és életstílusoknak, és tengerparti fekvése és meleg éghajlata vonzó lehetőséget kínál azok számára, akik Spanyolországban szeretnének ingatlant vásárolni.

Haben Sie eine Immobilie zum Verkauf oder suchen Sie gerade eine?
Geben Sie Ihre Daten ein und wir helfen Ihnen!

Nachricht senden