Eladó Sorház,

#206000280

Eladó Sorház

108 900 €
( 42 368 634 Ft )

Orihuela Costa
Alapterület:
62 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Építési mód:
Csúsztatott zsalus vasbeton
Másodkezes ingatlan
Nagyon kedvező ár
Tengerpart hoz közel (0,5-3 km)

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Klímás hűtés-fűtés
Kertre néző
Bútorozott
Közösségi kert medencével
Optikai

 

Ez a kiválóan felújított bungaló az Orihuela Costa állambeli Los Altos területén található, és 62 m2-es épített területtel, gondosan elosztva, hogy a legtöbbet hozza ki minden sarkából. Az ingatlan két tágas szobából, egy nemrégiben felújított, teljesen felszerelt fürdőszobából és egy felszerelt konyhából áll, amely lehetővé teszi kedvenc ételeinek elkészítését anélkül, hogy bármi mással kellene foglalkoznia. Klíma, beépített gardróbszekrények és klíma/alumínium külső asztalos munkák is vannak benne többek között, minden bútor teljesen új!!

 

A bungalóból a nappali-étkezőből közvetlenül elérhető a saját terasz, ahol egész évben élvezheti a mediterrán napsütést a keleti tájolásának köszönhetően. Innen zavartalan kilátás nyílik a közeli zöldterületekre, ideális sétákhoz vagy sportoláshoz, például golfhoz, mivel ez az ingatlan nagyon közel található a híres Villamartin Golf Club pályához.

 

A Dream Hills nevű exkluzív zárt lakóközösséghez tartozik, amely extra biztonságot nyújt az árban foglalt parkoló mellett, valamint egy közösségi medence, amely ideális a forró napokon frissítő megmártózásokhoz, valamint egy játszótér a család legkisebbjei számára. .

 

És ajándékként, hogy a lehető legjobban kezdje meg befektetését, az Alegria Real Estate ingatlanirodánk teljesen ingyenesen kezeli Önnek a turisztikai engedélyt, ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és hívjon minket most!

 

Érdeklődni: info@bonavida.hu

Bonavida
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Nyaraló
Társasház
Sorház
Családi ház