Eladó Nyaraló,

#206000334

Eladó Nyaraló

1.19 millió €
( 461 565 294 Ft )

Costa Calida La Finca Golf
Alapterület:
145 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Luxus
Építési mód:
Csúsztatott zsalus vasbeton
Épités alatt! Elkészül: 2024
Kiemelt ajánlat

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Kiváló
Fancoil hűtés-fűtés
Körpanoráma
Részben bútorozott
Luxus
Optikai

A Mustique és Aruba villái a golfrajongó luxuséletét testesítik meg, a La Finca Resort Costa Blanca déli részének nyugodt hangulatában. Ezek a pazar, 3 hálószobás villák méltóságteljesen helyezkednek el a tekintélyes La Finca golfpálya 2. lyukának frontvonalában, és páratlan életstílus élményt ígérnek.


Az arubai villák egyszintes elrendezésűek, mélygarázzsal, tágas terasszal, nagy kertekkel és saját, végtelenített medencével. Eközben a Mustique villái egy további legfelső emelettel emelik a luxust, ahonnan panorámás kilátás nyílik a golfpályára és az üdülőhelyre. A hatalmas üvegablakkal díszített mesterlakosztály lélegzetelállító kilátást kínál, és lehetőséget kínál egy nyugodt jakuzzi telepítésére.


A részletekre való aprólékos odafigyeléssel kialakított villák a legfinomabb felületeket és kifinomult anyagokat mutatják be, zökkenőmentesen párosítva a luxust a kényelemmel. A legmodernebb nyitott konyha a kulináris rajongókat szolgálja ki, csúcsminőségű berendezésekkel felszerelve a páratlan gasztronómiai élmény érdekében.
Sőt, a lakókat olyan kényelmi szolgáltatásokkal kényeztetik, mint a légkondicionálás, a teljesen felszerelt, padlófűtéssel büszkélkedő fürdőszobák, a kifinomult otthoni automatizálási rendszer, valamint a Mustique modellben a felvonó lehetősége, amely minden lépésben kényelmet és luxust biztosít.


Az építészet találkozik a művésziséggel a látványos nappali/étkezőben, amelyet egy lenyűgöző kőfal díszít, amely meleget áraszt a hangulatba. A nagy ablakok feloldják a határokat a belső és a kültér között, panorámás kilátást nyújtva, és zökkenőmentesen csatlakoznak a hatalmas teraszhoz és a végtelenített medencéhez, megteremtve a pihenés és a nyugalom oázisát.


Ezek az exkluzív villák a luxus jelképeként állnak az üdülőhelyen belül, páratlan befektetést kínálva az életminőség és a nyugalom terén, új mércét állítva a Costa Blanca déli részének kifinomult életébe.


Árak 1.190.000 eurótól


Lépjen kapcsolatba velünk most :
info@bonavida.hu
Mobil 0036702647189

Bonavida
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Nyaraló
Sorház
Társasház