Eladó Nyaraló,

#206000330

Eladó Nyaraló

475 000 €
( 186 195 245 Ft )

Orihuela Costa
Alapterület:
211 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
Luxus
Építési mód:
Csúsztatott zsalus vasbeton
Jó befektetés
Közel a tengerpart (4-8 km)
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Kiváló
Padlófűtés
Természetre néző
Bútorozott
Önálló kert medencével
Luxus
Optikai

 

Exklúziv villa eladó Villamartinban, Orihuela Costa
 

Látványos villa saját medencével eladó Las Filipinasban, Alicantétól délre, ahol minden részletet gondosan kiválasztottak, hogy a luxus és a kényelem élő élményét nyújtsák. Ez az otthon hűen tükrözi, mit jelent megélni a mediterrán álmot, egy nyitott koncepciójú nappalival, amely csodálatosan nyílik a csúcsminőségű berendezésekkel gondosan felszerelt teraszra, valamint egy komplett zuhanyzós fürdőszobával.

 

Ez a kétszintes villa melegséget és stílust ígér, három kétágyas hálószobával, melyek mindegyike zuhanyzós fürdőszobával és padlófűtéssel rendelkezik a fürdőszobákban, biztosítva a magánéletet és a kényelmet. A fő hálószoba nem csak egy hálóhelyiség, hanem egy lakosztály, amely egy gyönyörű, nyugati kilátást nyújtó erkélyre nyílik, és mind a ház, mind a ház többi része központi klímával van felszerelve, hogy egész évben tökéletes hőmérsékletet biztosítson.

 

Az ingatlan tetején található egy tágas szolárium, amely nyílt kilátást és idilli teret kínál az egész évben élvezhető napsütéshez, amelyet stílusos kültéri zuhanyzó egészít ki a forró napokon.

Ezt a villát egy teljesen független vendéglakás, egy fényűző és jól felszerelt kiegészítés egy további hálószobával, egy teljes fürdőszobával és egy konyhás nappalival rendelkezik, amely tökéletes szórakozásra vagy privát vendégtérnek.

 

A 400 m²-es telek gyönyörűen parkosított, nyugati fekvésű kerttel, fűtött úszómedencével és jakuzzival, mindkettő tökéletes az esti napsütéses pihenéshez, még télen is.

 

A villa bútorozottan kerül eladásra, az árban benne van az összes háztartási gép is, így további gondok nélkül kezdheti új életét. A helyszín nem is lehetne jobb a golf szerelmesei számára: négy híres golfpálya és minden szükséges kényelmi szolgáltatás, a szupermarketektől az éttermekig és bárokig mindössze öt perc autóútra, a csodálatos strandok pedig mindössze tíz percre találhatók.

Ez a csendes és lakóövezeti oázis a paradicsom egy darabja, és meghívó, hogy eleganciával és exkluzivitással éljünk.

Üdvözöljük új álmai otthonában Spanyolországban.

 

info@bonavida.hu

Helyiség Méret (m2)
Amerikai konyhás nappali
Tetőterasz (napozóterasz)
Terasz
Úszómedence

Bonavida
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Nyaraló
Társasház
Sorház
Családi ház