Eladó Nyaraló,

#206000328

Eladó Nyaraló

263 000 €
( 103 335 331 Ft )

Torrevieja
Alapterület:
98 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Luxus
Építési mód:
Csúsztatott zsalus vasbeton
Jó befektetés
Tengerpart közeli ( 50-500 m)

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Kiváló
Klímás hűtés-fűtés
Tengerre néző
Részben bútorozott
Dupla komfort
Optikai

 

HABANERAS BALCONES

Ára 263 000 eurótól  (garázs opcionális)


Örömmel mutatjuk be új projektünket Torreviejában, a Residencial BALCÓN DE HABANERAS egy exkluzív komplexum Habaneras főutcáján, Torreviejában, kiváltságos helyen, 300 méter sétára a strandtól és közel minden szolgáltatáshoz: éttermek, kávézók, szupermarketek és Kulturális Tevékenységi Központ, mindössze 8 perc sétára a buszpályaudvartól és Torrevieja központjától, egyedülálló és verhetetlen helyen, ami miatt ez az egyik legjobb hely az élethez vagy a befektetésekhez, a jövő víziójával, ahogy ma is.

 Torrevieja központját a strandokkal összekötő főutak, amelyek a nem túl távoli jövőt jósolják, sétálóutcává válnak, ahol végigsétálhat Torrevieja teljes partján, miközben friss levegőt szív és hallgatja a a hullámok. a tenger.

A fejlesztés 56 lakóépületből áll, 1, 2 és 3 hálószobával, 2 fürdőszobával és lakások széles választékával, duplexekkel, penthouse-okkal szoláriummal, nagy terasszal és fantasztikus panorámás kilátással a tengerre vagy saját terasszal a földszintek esetében közvetlen hozzáféréssel. jó minőségű anyagokból épült, gondosan megválasztott, alacsony karbantartást garantáló, strapabíró konstrukciójú, mindig nagy környezetkímélő és az építési műszaki előírások betartásával kialakított közös helyiségek elérhetősége.

Egy innovatív tervezési komplexum, amelynek ötlete azon alapul, hogy az összes otthont hasonló minőségben biztosítsák, függetlenül attól, hogy hol foglalnak el az épületben. Ehhez egy nagy szerkezeti lyukat tettek elérhetővé az Avenida de Habaneras-ra eső tömbben, amely lehetővé teszi az összes otthont. hogy vizuális kapcsolata legyen az említett sugárúttal.

Minden apartman kettős tájolású, amely biztosítja a keresztszellőzést, hogy lehetővé tegye a természetes levegő bejutását, és keleti és déli tájolású, amely sok napfényt biztosít.
A komplexum rendelkezik hozzáférési pontokkal a Virgen de la Paloma és a San Pascual utcákról, 2 lift szolgálja ki a lakóházakat és garázsokat, valamint egy közös medence vízeséssel, továbbá van egy közös WC és egy tároló helyiség a medencebútorok tárolására a téli szezonban. bőséges növényzettel körülvéve, amely a lépcsőházakban és a közös helyiségekben ültetvényekről lóg, egy természetes tér, amelyet a nyugalom és a nyugalom légkörének megteremtésére terveztek.

Élvezheti a közösségi találkozókat, tulajdonosi értekezletek megtartására tervezett közösségi helyiséget is, vagy egyszerűen csak egyénileg dolgozhat, miközben a közös helyiségeket nyugodt és világos légkörben élvezheti.
Opcionálisan van egy mélygarázs 57 gépkocsi férőhelyes, 2 motoros helynek és 3 további parkolóhelynek, amelyek mindkét jármű számára lehetővé teszik a behajtást, előre telepített töltőponttal.

Árak:
1 hálószoba 175 000 €-tól   (elfogyott)
2 hálószoba már: 263 000 €
3 hálószoba már: 385 000 €


További információért és foglalásért vegye fel velünk a kapcsolatot.

info@bonavida.hu

Helyiség Méret (m2)
Amerikai konyhás nappali
Terasz
Garázs

Bonavida
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Nyaraló
Társasház
Sorház
Családi ház