Eladó Nyaraló,

#206000317

Eladó Nyaraló

95 000 €
( 37 326 450 Ft )

Aguillas
Alapterület:
79 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Kiváló
Építési mód:
Csúsztatott zsalus vasbeton
Épités alatt! Elkészül: 2024
Nagyon kedvező ár

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Kiváló
Klímás hűtés-fűtés
Természetre néző
Részben bútorozott
Közösségi kert medencével
Dupla komfort
Optikai

Collados · Murcia Apartman | Új építés

 

ÚJ ÉPÍTÉS KULCS KÉSZ LAKÓKOMPLEX AGUILASBAN

 

A lakóépület 114 lakásból áll, 2 közösségi medencével, és már csak 10 egység maradt. Egy apartman és penthouse egy nagy nappaliból, 2 hálószobából, egy bútorozott konyhából, 2 fürdőszobából és egy nagy teraszból áll. Minden lakáshoz tartozik egy fedett parkoló. A 2008-ban épült, nemrégiben felújított lakásokat bútorozottan, világítási csomaggal, háztartási gépekkel, klímával szállítjuk.

 

Az apartmanok legértékesebb látványosságai közé tartozik a lenyűgöző tengeri kilátás a nagy teraszokról és a medencéről. A lakókomplexum egy kellemes és nyugodt környéket kínáló lakónegyedben található, melyből kilátás nyílik a tengerre és a hegyekre, ugyanakkor jó összeköttetéssel rendelkezik a stranddal és minden olyan szolgáltatással és szabadidős lehetőséggel, amire napi szinten szüksége van, mint szupermarketek, éttermek. , chiringuitos, egészségközpont, fitneszközpont, búvárkodás, stb.

 

Costa Cálida kivételes részén található lakóház, mindössze 50 percre az új Murcia vagy Almeria repülőtértől és 1 óra 30 percre az Alicante repülőtértől. A terület autópályán keresztül kapcsolódik Cartagena és Alicante városaihoz, valamint Murcia és Almeria többi strandjához. A hely helyi vonatokkal megközelíthető. Aguilasban található ez egy kis város, sok kényelemmel, hosszú stranddal, ahol sétálhat és pihenhet a napon. 28 kilométeres partszakasszal rendelkezik, amelyen 35 különböző homokvastagságú strand található, különböző tájakon, az öblöktől és a természetes környezetben lévő szűz strandoktól egészen Aguilas város városi strandjaiig. Meleg sivatagi klímája egész évben jelen van, éves átlagban 22º, télen enyhe, nyáron nagyon meleg. Aguilas tökéletes enklávé búvárkodáshoz, vízi sportokhoz, túrázáshoz és golfhoz.

 

Érdeklődni:info@bonavida.hu

Helyiség Méret (m2)
Amerikai konyhás nappali
Terasz

Bonavida
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Nyaraló
Társasház
Sorház
Családi ház