Eladó Nyaraló,

#206000316

Eladó Nyaraló

665 000 €
( 261 285 152 Ft )

Murcia
Alapterület:
192 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Luxus
Építési mód:
Csúsztatott zsalus vasbeton
Épités alatt! Elkészül: 2024

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
450 m2
Kiváló
Házközponti fűtés
Parkra néző
Bútorozott
Optikai

Villa Eladó Golf Club Murcia  - Spanyolország.


Az új elérhető Villa egy modern, minimalista dizájn, erős egyéniséggel. A tágas szobák egyetlen emeleten helyezkednek el, hogy impozáns teret hozzon létre, amely a lehető legnagyobb lakhatóságot és megközelíthetőséget nyújtja.

Építészeti profilja egyszerű, de kifejező vonalaival helyet biztosít a tetőn a napelemek számára, amelyek ezt az otthont táplálják a csökkentett energiaterhelés és a fenntarthatóság érdekében.
A Villa teljes teteje egy csodálatos, közel 145 négyzetméteres szolárium.
Lenyűgöző kilátás nyílik a golfpályára, a környező hegyekre és a távolban eltűnő vidékre. Lenyűgöző naplemente a láthatáron elkápráztatja érzékeit, miközben a villa hatalmas teraszáról néz.
Az új villa 195 négyzetméteres lakóterülettel rendelkezik egyetlen emeleten, kilátással a medencére, a golfpálya szélén. A magas mennyezet függőleges teret hoz létre, tele fénnyel és térrel, kellemes kikapcsolódást és szabadságot biztosítva. A tolóablak feletti lejtős tető lehetővé teszi a fény beáramlását az ég felé nyitott ingatlanba.

A nyitott terű konyha kényelmes helyet biztosít, ahol főzés közben élvezheti a kilátást, és szocializálódhat barátaival és családjával.
A nappaliból, a ház központi részéből közvetlenül elérhető a négy hálószoba, amelyek mindegyikének ablakai a kertbe vagy a kilátásba gyönyörködhetnek.

A belsejében használt anyagok visszaverik a fényt. Ide tartoznak a nagyméretű csempék, amelyek sima, fenséges felületeket hoznak létre. A végtelen ablakok révén az ingatlan egyben van a környezetével, a táj és a belső kialakítás tökéletes harmóniában él.
Röviden, egy gyönyörűen megtervezett villa arányaival és tereivel a lakók jólétére összpontosít, ahol a kényelem és a kényelem alapozza meg modern, kitűnő esztétikáját.

Ára 665 000 € + 10% ÁFA

 

Érdeklődni: info@bonavida.hu

Bonavida
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Nyaraló
Társasház
Sorház
Családi ház