Eladó Nyaraló,

#206000344

Eladó Nyaraló

290 000 €
( 116 481 401 Ft )

Torrevieja
Alapterület:
138 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Luxus
Építési mód:
Csúsztatott zsalus vasbeton
Épités alatt! Elkészül: 2024
Folyamatosan foglalják!
Tengerpart hoz közel (0,5-3 km)

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Kiváló
Klímás hűtés-fűtés
Körpanoráma
Részben bútorozott
Közösségi kert medencével
Dupla komfort
Optikai

 

Kilátás a természetre

 

Egyes regényeket egy bizonyos korban, egy adott hangulatban, a megfelelő kontextusban és környezetben kell olvasni, sem előtte, sem utána, hogy teljes mértékben élvezhessék és érzékelhessék az árnyalatokat. Pontosan ez történt velünk a Nature View-val.

 

A projekt, ami most előttetek van, már sok évvel ezelőtt is a fejünkben volt, de különböző okok miatt nem ez volt a pillanata. Egész idő alatt olyan elemeket és fejlesztéseket vettünk igénybe, amelyek befejezték és gazdagították azt, amit éppen elképzeltünk, és e szükséges érési folyamat után most látjuk, hogy valósággá vált, amire rendkívül büszkék vagyunk.

 

Számunkra az élet azt jelenti, hogy értékeljük és részesei vagyunk annak a környezetnek, amely körülvesz minket, mert ez ugyanolyan fontos, mint a cement, amely összeköti a ház minden elemét. Amikor a Nature Views nevet választottuk, és azokat a zöld és rózsaszín színeket, az azért volt, mert teljesen tudatában vagyunk annak, hogy a Salada-tó és a citromos tres csodálatos kilátása valójában ezeknek a házaknak az egyik fő értéke.

 

Fehér napos házak, és természetes fényben, egyértelműen befolyásolja a mediterrán életmód. Ugyanakkor ügyelünk minden részletére azoknak a dolgoknak, amelyeket szinte bárki első látásra észrevehet, mint például az építkezés során felhasznált anyagok és kiváló minőségű burkolatok, amelyek 30 éves otthonépítési tapasztalatunk következményei.

 

Az ikerházak első látásra kiemelkednek a tökéletes egyensúly miatt, amely a tiszta és minimalista vonalak kombinációját közvetíti, más göndör és organikus, nagyon okos és elegáns. A teraszon élvezheti étkezéseit családjával és barátaival, napozhat, és felfrissülhet a 10 m2-es medencében.

 

Ha végül sorházainkat választja, akkor válasszon a Salada-sóstóra vagy a medencére, valamint a legfelső vagy a földszint között. Mindenesetre fantasztikus házat biztosít, tele természetes fénnyel, tágas nappalival, amely csatlakozik a konyhához.

 

Ha a legfelső emeletet választja, élvezheti a kilátást vagy napozhat a szoláriumban. Ha pedig földszintet választ, akkor a teraszhoz hozzá kell adni egy pincét, amelyet vendégházként, játszószobaként használhat gyerekeknek, vagy csak egy különleges területként, ahol élvezheti szeretteivel.

 

Bármi legyen is a választása, kiváltsága lesz, hogy egy exkluzív lakóépületben éljen, tele nagy közösségi területekkel; Kertek, kert-tornaterem, játszótér és természetesen 2 nagy közös medence, az egyik felnőtteknek, a másik gyerekeknek.

 

Határozottan felajánljuk Önnek a lehetőséget, hogy mediterrán életmódunkat élje, és teljesen a tiéd legyen. Mert ha ezt elemezzük, a Nature Views szinte mindennel rendelkezik, amivé válhat egy kis paradicsomban, kilátással az új életedre.

 

Érdeklődni: info@bonavida.hu

Bonavida
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése