Eladó Nyaraló,

#206000341

Eladó Nyaraló

199 000 €
( 78 499 530 Ft )

Orihuela Costa Villamartin
Alapterület:
nincs megadva
Szobák száma:
3
Állapot:
Kiváló
Építési mód:
Csúsztatott zsalus vasbeton
Másodkezes ingatlan
Tengerpart hoz közel (0,5-3 km)

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
110 m2
Kiváló
Panorámás
Részben bútorozott
1
Dupla komfort
Optikai


Elhelyezkedés

Az ingatlan 4-500 méterre található a híres Villarmartin Plaza-tól, melynek szomszédságában található a Villamartin golfklub. A Villamartin Plaza számtalan étteremmel, bárral, szupermarkettel, gyógyszertárral és mindennel rendelkezik, amire a mindennapokban szüksége van. A VIllamartin GOlf Club közelében található a Las Ramblas és a Campoamor golfklub is. A golfozók paradicsoma, ugyanakkor rövid autóútra a La zenia körúttól, strandoktól, Torrevieja városközpontjától és annak minden szolgáltatásától. Mindenki igényeinek megfelelő otthon!

Általában

Teljesen déli fekvésű ház három terasszal, egész nap és este napsütéssel, tengerre néző kilátással! A ház bejárata egy másik (norvég) szomszéddal közös lépcsőn keresztül történik. Bejárat és hálószoba és zuhanyzó a bejárat mindkét oldalán, ajtó egy nagy, napfényes amerikai konyhába és kandallóval ellátott nappaliba, mindkettő dupla teraszajtóval rendelkezik, ahonnan egy tágas terasz nyílik. További belső lépcső a bejárattól a második emeletig, ahol van a fő hálószoba nagy gardróbbal és hozzáféréssel a nyitott reggeliző verandához. Egy további hálószoba beépített gardróbbal és egy további fürdőszoba. További lépcső a harmadik emeletre, ahol egy fantasztikus tetőteraszra nyílik kilátás, ahonnan az egyik oldalon a hegyekre, a másikról a tengerre nyílik kilátás. Itt egy tégla grill/kandalló is épült a szép téli napokra. Egy otthon, amiben hihetetlen lehetőségek rejlenek, és most nagyon jó áron, érkezési sorrendben!

 

A ház szabadon használhatja a belső parkolóhelyeket, automata kapunyitóval bejárattal. Majdnem megtelt, és minden lakóegység számára egy helyet különítettek el.
 

A Miraflores V-t a TM építette, és TM épületként fantasztikus kültéri területeket kínál. Itt van két nagy úszómedence közvetlenül az ingatlan két oldalán, mindkettőben gyermekmedence. A kert és a zöldövezet egész évben karbantartott, a társasház üzemeltetési kommunális díjában benne van. Nagyszerű hely fiataloknak és időseknek.

Bonavida
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Nyaraló
Sorház