Eladó Nyaraló,

#206000315

Eladó Nyaraló

5.22 millió €
( 2 035 093 635 Ft )

La Marina
Alapterület:
1 401 m2
Szobák száma:
5
Állapot:
Luxus
Építési mód:
Csúsztatott zsalus vasbeton
Épités alatt! Elkészül: 2024

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
2 122 m2
Kiváló
Fancoil hűtés-fűtés
Tengerre néző
Bútorozott
Önálló kert medencével
Luxus
Optikai

 

Ez az exkluzív villa egy hatalmas, 2000 négyzetméteres telken található, és bőséges helyet kínál a vendégek fogadására és szórakoztatására.

 

Négy nagyméretű hálószobával és öt fürdőszobával (plusz lehetőség további hozzáadására) ez az egyedülálló ingatlan luxus és funkcionális dizájnnal büszkélkedhet.

 

A villa minden szobája tele van természetes fénnyel, világos és szellős légkört kínálva, amely egyszerre hívogató és kényelmes. A fő hálószoba egy igazi oázis, gardróbbal, tágas terasszal és egy pihentető káddal ellátott, saját fürdőszobával, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a tengerre.

 

A nappali rész tökéletes hely a szórakozásra, egy tágas nappalival, amely zökkenőmentesen egy étkezőbe torkollik, amely elég nagy ahhoz, hogy a legnagyobb családok is elférjenek. A dupla magasságú mennyezet és a rácsos ablakok nagyszerű, nyitott érzést keltenek, amely egyszerre lenyűgöző és barátságos. A konyha az ingatlan másik fénypontja, lélegzetelállító kilátást nyújt a környező tájra, és meleg, hívogató légkört kínál, amely tökéletes a főzéshez és a társasági élethez.

 

Lépjen ki a szabadba, és talál egy tágas teraszt szoláriummal és pihenőzónával, valamint egy nagy, végtelenített medencével és jakuzzival, amelyek tökéletesek a pihenéshez és a napozáshoz.

 

A villa alsó szintje még nagyobb teret kínál, egy extra területtel, amely könnyen alakítható lakássá, saját hálószobával, fürdőszobával, étkezővel, terasszal és tornáccal. A három autó számára fedett parkolóval és egy kényelmes lifttel, amely mindhárom emeletet felszolgálja, ez az ingatlan kényelmet és kényelmet kínál.

Végül, a villa további teret is kínál, amelyet az Ön igényeinek megfelelően testre szabhat, akár játszószobát, otthoni irodát vagy egyszerűen más társalgót keres. Ha igazán egyedi és fényűző életélményt keres, ez a Cumbre del Sol-i Residential Resort tökéletes hely otthonának hívni.

 

Érdeklődni: info@bonavida.hu

Helyiség Méret (m2)
Szauna
Úszómedence
Wellness részleg
Szoba

Bonavida
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Nyaraló
Társasház
Sorház
Családi ház