Eladó Családi ház,

#206000208

Eladó Családi ház

297 000 €
( 115 767 633 Ft )

Almogia
Alapterület:
nincs megadva
Szobák száma:
3
Állapot:
nincs megadva
Építési mód:
nincs megadva
Kiemelt ajánlat
Másodkezes ingatlan
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
5 000 m2
Kiváló
Körpanoráma
Bútorozott
Önálló kert medencével
Dupla komfort
Bevezetve (230 Volt)
Víz az épületben
Közműhálózatba bekötve

"Csemege"
 

Malagától mindössze 25 percre található Almogia gyönyörű faluja, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a hegyekre és a tóra. Almogía, egy pihentető séta virágokkal teli utcáin és a Malaga hegyeire nyíló kilátásban, amely kötelező terápia lehet bárki számára. Almogía Málaga tartomány belsejében található, 25 km-re Málaga fővárosától, 3770 lakosú. A város a Guadalhorce-völgyben, a Montes de Málaga közelében található.

 

Ez az ingatlan különálló és Teljesen bekerített, elektromos kapuval és 2 gépkocsi parkolóval rendelkezik. Ideális lenne turisztikai vállalkozásnak nyaraló bérlésére.

A ház előtt van egy terasz és egy alsó terasz kis merülőmedencével. Az ingatlan oldalán egy külső konyha található. Nappali kandallóval és a hozzá tartozó nyitott konyha A földszinten egy fürdőszoba és két tágas hálószoba is található Az emeleten egy másik hálószoba és egy fürdőszoba található Autentikus andalúz stílus.

 

Légkondíciónálás. Az 5000 m²-es telek tartalmaz egy teraszt a ház előtt és egy alsó teraszt, lenyűgöző kilátással a hegyekre és egy kis medencével.

 

Ezen a telken található egy jelenleg raktározásra használt kis épület is. Van itt víztározó is, annak ellenére, hogy a víz és a villany rá van kötve. Az andalúziai finca egy körülbelül 1 kilométeres pályán keresztül érhető el, amely bármely autóval vezethető.

 

A finca 2016-ban teljesen fel lett újítva, kifogástalan állapotú, teljesen különálló és nincsenek szomszédok. Azok számára, akik békét és nyugalmat keresnek ebben a nyüzsgő világban, ez az ingatlan kötelező látni.

Bonavida
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Nyaraló
Társasház
Sorház
Családi ház