Bérbe venni vagy adni!

Bérbe venni vagy adni!

 

Bérbe vehető Bonavida ingatlanok és Bérbe adott Bonavida ingatlanok
 

 

Mindig vannak bérbe vehető ingtalanjaink.

Itt,  nyitólapounkon a "Keresés" rovatban a "Kiadó" gombot válassza!

 

Legyen az az üdülési szezon, élő vagy útószezon (tél, az itt nincs)  vagy hoszabb távra (6-12 hónap) bérlés.
Ezek az ingatlanok vagy olyan ügyfeleink ingatlanjai, aki rajtunk keresztül vettek lakásokat, nyaralókat, de rövidebb - hosszabb távra bérbe adják vagy külsős ügyfeleink ingatlanjai.

 

Vállaljuk az ingtalanok kiadását, felügyeletét, hasznositását, kisebb - nagyobb karbantartások elvégzését.
Külön rendszerünk van a bérbe adásra, amin keresztül a legnagyobb foglalási portálokon ( booking.com, stb.) is jelen vagyunk.

 

Fontos: Csakis az Alicante - Mar Menor körzetben tudunk ingatlanokkal foglalkozni, itt vagyunk helyben, itt ismerjük, hogy melyik ingatlan adható ki jól, s melyik nehezebben, milyek a helyben a túristák szokásai ls itt áll rendelkezésünkre személyzet.

 

A kiadási árak nagyon hely és ingatlan függők, de általánosságban elmondhatjuk, hogy egy jó helyen levő ingatlan nyári szeronban (2-4 főre) napi 80-120 EUR között, szezonon kivül havi 350-450 EUR között kiadható.

 

- Bérbe adná spanyoll ingatlanát?

 

Nos, javasoljuk, hogy még ha nem is a közreműködésünkkel teszi, szánjon rá egy órácskát egy témával kapcsolatos konzultációra.
Mert a spynol jogszabályok sok eseben egészen mások, mint az otthoniak. Mielőtt kérjen tőlünk konzultációt.

Csak egy példa a száz közül:

 

Gyakori félreértés, hogy a bérleti szerződések 12 hónapnál rövidebb ideig rövid távúak, míg az egy évnél hosszabb időszakra vonatkozó megállapodások hosszú távúak. A bérleti szerződés rövid távúnak tekinthető, ha a bérlő nem szándékozik szokásos tartózkodási helyként használni az ingatlant, hanem ideiglenes okokból (nyaralás, tanfolyam, ideiglenes munkavégzés, stb.). Ez azt jelenti, hogy attól függően, hogy az ingatlan a bérlő szokásos tartózkodási helye, a bíró úgy ítélheti meg, hogy egy 18 hónapos bérleti szerződés ideiglenes, de egy 11 hónapos időtartamra hosszú távú megállapodás...

 

A Bonavida egyes kiadó ingatlanjai jelen vannak a Booking.com szállásfoglaló weboldalon is, így on line foglalhat szállást, on line fizethet is akár. Természetesen mi csak olyan lakásokat hírdetünk, melyek kezelését mi végezzük.

Bonavida Spanyol Ingatlanok

    C/ San Pascual 192
    +36 70 264-7189
    info@bonavida.hu

Haben Sie eine Immobilie zum Verkauf oder suchen Sie gerade eine?
Geben Sie Ihre Daten ein und wir helfen Ihnen!

Nachricht senden
Ferienhaus
Mehrfamilienhaus
Stadthaus
Familienhaus