• kenburns2
    Residenz zu verkaufen, Jalon
    524 m2   |  
    1.35 million €

  Was für eine Immobilie suchen Sie?

zu verkaufen
zu mieten
-
Millionen HUF
-
m2
-
m2

  Neueste Angebote

Blog

Árak, trendek

2023-03-12
Az új épitésü ingatlanok értéknövekedése Míg a másodkezes ingatlanok ára kevésbé, az új építésű lakások vételára látványosan emelkedhet idén, várhatóan akár 8 - 9% -kal is. Ennek ma már sok jele van. "Egyáltalán nem gondoljuk, hogy a jelenleg és a közeljövőben elkészült lakásoknál bármilyen probléma adódhatna, és az építés alatt állók több mint 90%-a 2023-ra, 30%-a pedig 2024-re elkelt" - mondta Daniel Cuervo, az APCEspaña (Spanyol épitési vállalkozások szövetsége) főtitkára tavaly év végén. Tulajdonképpen a 2023-ban átadandó, új építésű otthonok már 2022-ben értékesítésre kerültek Spanyolországban, ami beszűkíti a kínálatot és árfelhajtóerőt jelent.

Costa Blanca

2023-03-12
Costa Blanca Bemutatkozó videó

Új procect La Mata-n

2023-03-04
Új project La Mata-n. A földszinten kereskedelmi egységek

Új épitési projectek a Costa Blanca-n

2023-02-27
Új épitési projectek a Costa Blanca-n, melyeket a Bonavida követ

Új épitési projectek a Torrevieja-ban

2023-02-27
Új épitési projectek a Torrevieja-ban, melyeket a Bonavida követ

Jön: Valonai Resort (Torrevieja)

2023-02-26
220 db. 2 és 3 hálószobás apartmanház alig 50 m-re a tengerparttól Bonavida Info

Kikötőfejlesztés Torreviejában

2023-02-25
Torrevieja modernizálja és szabadidőközponttá fejleszti a kikötőjét, felújítja a halászterületet és összeköti az új tengerparti létesítményeket a várossal. A jelentős, 40.800 nm területen zajló fejlesztés a régi kikötő területét egy nyilvános kereskedelmi és szabadidős térként képzeli el. Az arculatában és funkciójában is megújult komplexumot egy magasított, attraktív sétány köti össze a várossal, melyről lenyűgöző panoráma tárul a tengerre és a település esti fényeire. A közel 18.000 nm alapterületű, új szabadidőközpont hat különálló, kétszintes épületből fog állni, valamint egy 600 gépjármű számára kialakított, föld alatti parkoló segíti majd a partszakaszon való tartózkodást. A sétány, kilátópontok, éttermek, üzletek, mozi, rendezvénytermek és bowling pálya st. változatos szórakozást fog nyújtani a tengerparton és a belső létesítményekben. A 19 millió eurós beruházás keretében felújítják a kikötő és a rakpart épületeinek a homlokzatát és egy teljesen új utat építenek a meglévő helyett a forgalommentes sétány megvalósíthatósága érdekében. A kiterjedt sétálóövezet otthont adhat majd olyan hagyományos városi eseményeknek is, mint például karnevál vagy az ünnepi vásár és szabadtéri koncertek, kiállítások helyszíneként fog működni. Hajómúzeumok várják majd a látogatókat a rakparton és kerékpárút egészíti ki a gyalogos forgalmat az alternatív mobilitás lehetőségét nyújtva. A halpiac modernizálásával fog befejeződni a nagyszabású projekt. A létesítmény saját használatában lesz a 1800 nm alapterületű, egyszintes épület továbbá egy 7200 nm nagyságú sétány, mely összekapcsolódik a Levante hullámtörő fölötti, magasított, panorámás gyalogúttal.

Bonavida Nyilt Napok Berlinben is!

2023-02-24
A Bonavida a megszokott Budapest NYILT NAPK konzultációk mintájára ezúttal Berlinben tart tájékoztató előadást és konzultációt


Haben Sie eine Immobilie zum Verkauf oder suchen Sie gerade eine?
Geben Sie Ihre Daten ein und wir helfen Ihnen!

Nachricht senden