Eladó Társasház,

#206000167

Eladó Társasház

296 000 €
( 116 552 963 Ft )

Orihuela Costa Mill Palmeras
Alapterület:
76 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Kiváló
Építési mód:
Csúsztatott zsalus vasbeton
Jó befektetés

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Van
Kiváló
Házközponti egyedi méréssel
Bútorozott
Közösségi kert medencével
5
Optikai

 

A Lago Di Como egy épülő lakóépület. Öt modern épületből áll, 17 házzal, kiváltságos környezetben, Costa Blanca déli részének egyik legjobb strandja, Mil Palmeras közelében.

A komplexum kiterjedt kerttel, játszótérrel, mélygarázzsal és két közös medencével rendelkezik, egy felnőtt és egy gyermek számára. A két és három hálószobás apartmanok kifinomult ízléssel lettek kialakítva, a kényelmes és funkcionális belső elrendezésre összpontosítva

. Minden házhoz nagy terasz tartozik, ahonnan kellemes kilátás nyílik a közös kertekre és a tengerre. Főbb jellemzők: Videó kaputelefon hozzáférés az utcáról és az épület bejáratairól. Konyha magas és alacsony szekrényekkel, kvarc munkalappal, indukciós főzőlappal, sütővel és páraelszívóval. Aerotermikus vízmelegítő. A fürdőszobákban zuhanyfalak, függesztett WC-k és mosdókagyló található gardróbbal és tükörrel.

Légcsatornás klíma előszerelése a nappaliban és a hálószobákban. Elektromos redőnyök a nappaliban és a hálószobákban. USB töltők a hálószobákban. Béléses beépített gardróbszekrények, akasztórúddal, fiókokkal, belső LED világítással.

Előtelepítés elektromos járművek töltéséhez a garázsban. Fantasztikus élettér Évente több mint 300 napsütéses nappal Mil Plameras területén nagyon kellemes a hőmérséklet, enyhe tél és – a tengeri szellőnek köszönhetően – nem túl forró nyár.

 

A Residencial Lago Di Como mindössze 5 perces sétára található a strandtól és a legközelebbi szupermarkettől. Három 18 lyukú golfpálya és a Zenia Boulevard, Costa Blanca legnagyobb bevásárlóközpontja körülbelül 10 perc alatt elérhető autóval. Az Egészségügyi Világszervezet Dél-Costa Blancát az egyik legegészségesebb lakóhelynek minősítette.

Torrevieja sós tavai különleges mikroklímát teremtenek, nagyon kevés esővel és stabil hőmérséklettel. A környéken számos remek kikötő található (Torrevieja, Cabo Roig, Campoamor, La Torre), és változatos partvonalával, hosszú strandokkal, öblök tucatjaival, valamint különféle szigetekkel és zátonyokkal, igazi paradicsom a horgászat, búvárkodás szerelmeseinek, vitorlázás, vitorlázás és még sok más. Az üdülőhelytől az Alicante-Elche nemzetközi repülőtér (ALC) autóval 45 perc, a Murcia repülőtér (RMU) pedig 35 perc alatt elérhető.

A fejlesztéssel kapcsolatos részletes információkért és látogatás megszervezéséhez kérjük, küldjön egy e-mailt az info@bonavida.hu címre.

Bonavida
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Nyaraló
Társasház
Sorház
Családi ház